Fabrika për prodhimin e profileve dekoruese

EuroDecor Bau

EuroDecor ka vullnetin dhe përkushtimin që me dëshiren më të madhe t’ju sherbej deri në përsosmeri për realizimin e imagjinatës suaj.

Mbi 8500 artikuj

Me një llojllojshmëri produktesh, me markat më të njohura botërore dhe ato vendore dhe me një kompetencë gjithëpërfshirëse, EuroDecor ka si qëllim të ofroj cilësi dhe përkushtim maksimal ndaj konsumatorit. Gamë e gjerë produktesh. Standartë të lartë të cilësis

Termoizolime

Ofrojmë materiale termoizoluese që kryesisht aplikohen për shtëpi dhe banesa nga brendi Euroterm-AG. Cilësia e Euroterm-AG bazohet në Teknologjinë Gjermane.

Dekorime nga Polisteroli dhe Druri

Tek ne mundë të gjeni lloje të ndryshme të dekoreve të përpunuara në detaje nga polisteroli dhe nga druri.

Ujësjellës

Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh për ujësjellës si: Shpërndarës të ujit, Gypa për ujë, Fitingje të ndryshme për instalimin e sistemit të ujit në ndërtimet tuaja.

Ngrohje Qendrore

Aksesorë të ndryshëm për instalimin e Ngrohjes Qendrore. Fitingje të llojllojshem për ngrohje qëndrore.

Vegla Pune për ndërtim

Të gjitha llojet e Trapanëve, Mikser Fshesa me akumulator, Laser meter, Thithëse elektrike industriale, Dana, Kaçavidë, Brusha, Kutia plastike për paisje etj.

Kopshtari

Për maraklitë e oborrit dhe gjelbrimit ofrojmë produkte të ndryshme për kopshtari si: Gërshër për krasitje, Makin për krasitje, Pastruese për gjethe, Gurë dekorativ etj.

Rreth Nesh

EuroDecor bën pjesë në familjen e Euroterm-Ag e cila u themelua në vitin 2013 dhe shërben për prodhimin e shtatë produkteve të polisterolit produkt ky i cili kryesisht aplikohet për termoizolimin e shtëpive apo banesave. Euroterm-Ag është i shtrirë gjërsisht në tregun e Kosovës, Shqipërisë dhe pjesërisht në Zvicerr. Falë suksesit bazuar në cilësi, shërbim dhe korrektësi ndaj klientëve dhe kërkesave të shumta per t’i realizuar dëshirat e të gjithë atyre që të paktën një herë kanë provuar produktet tona. Të gjithë ata që me vite e kanë ëndërruar shtëpinë e tyre se si do të duket, tashmë e kanë një adresë. EuroDecor ka vullnetin dhe përkushtimin që me dëshiren më të madhe t’ju sherbej deri në përsosmeri për realizimin e imagjinatës suaj.

Kontakti

Ju mundë të na kontaktoni përmes: